Son günlerde Türkiye'nin gündemini sarsan bir haberle sarsıldık. Ünlü iş insanı Hacı Sabancı, Facebook üzerinden tanıştığı bir kadınla yaşadığı ilişki sonucu doğan bir çocuğun babalık davasıyla karşı karşıya. İşte detaylar...

Babalık Davasıyla Gündeme Gelen Hacı Sabancı

Ünlü iş insanı Hacı Sabancı, Facebook'tan tanıştığı FD isimli kadınla yaşadığı ilişki sonucunda Uzay adında bir çocuğun babalık davasıyla sarsıldı. Kadının iddiasına göre, Hacı Sabancı ile olan ilişkileri 2010 yılına dayanıyor ve çift, birçok kez görüşme gerçekleştirmiş. Ancak son dönemde yaşananlar, olayın yeni boyutlar kazanmasına neden oldu.

Babalık Davasılkjhj

Hacı Sabancı Dava Dosyasında Neler Var?

FD'nin dava dosyasında yer alan ifadelerine göre, Hacı Sabancı ile tanışmaları Facebook üzerinden gerçekleşmiş ve çift, Swiss Otel'de buluşmuş. Ardından bir dönem görüşmeleri devam etmiş ve son olarak 21 Mayıs 2020 tarihinde bir araya gelerek cinsel ilişki yaşamışlar. Uzay bebeğin doğumunun ardından, FD'nin Hacı Sabancı'ya çocuğun kendisinden olduğunu söylemesi üzerine ise ilişkileri bozulmuş.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

Hacısabancı11222

Hacı Sabancı Babalık Davasında Şok Eden Detaylar

Dava dosyasında yer alan bir başka detay ise Hacı Sabancı'nın FD'ye yaptığı jestler. Çiftin Los Angeles'ta tatil yaptığı ve hatta Santorini Adası'na tatile gönderildiği belirtiliyor. Ancak ilişkilerinin 2019 yılında bozulduğu ifade ediliyor.

Hacı Sabancı'nın Açıklaması

Haberlerin ardından Hacı Sabancı'nın avukatı bir basın açıklaması yaparak, iddiaları reddetti. Açıklamada, müvekkilinin bu tür asılsız iddialara karşı yasal yollara başvuracağı belirtiliyor. Müvekkilinin eşi ve kızıyla mutlu bir aile birliği içinde olduğu ve iftiralara karşı sessiz kalmayacağı vurgulanıyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız