Son dakika Haberleri

son dakika haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri, son dakika ile ilgili tüm video, son dakika fotoğrafları ve son dakika haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Asayiş

HATAY’DA MEYDANA GELEN 3.2 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM VATANDAŞLAR TARAFINDAN HİSSEDİLDİ.

Asayiş

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın şehit olduğunu duyurdu.

Gündem

Elazığ'da bugün meydana gelen 3,0 büyüklüğündeki deprem, Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor.

Gündem

Yunanistan'ın güneyinde deprem oldu. Vatandaşlar, depremin büyüklüğünü merak ediyor. Birçok kişi depreme ilişkin bilgileri araştırıyor.

Gündem

Son dakika deprem haberleri gün içinde gelmeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede sarsıntı hissedenler "Az önce deprem mi oldu, nerede?" sorularına...

Asayiş

Son Dakika: Osmaniye'de Şüpheli Paket Panik Yarattı! Osmaniye'de Devlet Bahçeli Bulvarı 3. Etap'ta orta refüjde bir ağacın dibine bırakılan şüpheli...

Asayiş

Son dakika, Konya’da Türk yıldızları uçağı düştü, ölü ve yaralı mı, son durum ne, neden uçak düştü? Son Dakika: Konya'da...

Gündem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından güncellenen son depremler listesi, vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Gündem

AFAD'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruyla Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

Gündem

AFAD'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruyla Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

Gündem

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem, AFAD tarafından son dakika olarak duyuruldu.

Gündem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor.

  • 16°C
  • 32,32 %0.11
  • 35,00 %0.47
  • 2.446,28 %0.88
  • 10.173 %1.17
  • 61.250 %-2.16
  • 2.883 %-1.79