Öğrenci Haberleri

Öğrenci haberleri ve güncel Öğrenci gelişmeleri, Öğrenci ile ilgili tüm video, Öğrenci fotoğrafları ve Öğrenci haberleri Kınık Gazetesi - Güncel Haberler - Osmaniye - Türkiye Haberleri sitemizde


Osmaniye

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, kendisi ile tanışmak isteyen Güneysu İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Ecem Demir'i makamında kabul etti.

Osmaniye

Osmaniye’de, trafik polisleri tarafında, çocukların trafikte bilinçli bireyler olarak yetişmesinin sağlanması ve trafik kurallarının öğretilmesi amacıyla “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında...

Aydın

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir okulda yedikleri tavuklu pilavdan sonra rahatsızlanarak hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi.

Hatay

Hatay'da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda, Osmaniye'yi temsil eden Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu...

Adana

Adana'da meslek lisesi öğrencileri, okul arazisinde yetiştirdikleri mor lahana ve baklanın hasadını yaptı, ayçiçeği tohumu ekti.

Magazin

Hande Erçel kendisini, sevgilisi Hakan Sabancı’yı ve yeniden öğrenci olmayı anlattı…

Gündem

Ulusal Staj Programı, gençlerin kariyer gelişimine önemli katkılar sağlayan bir fırsat sunmaktadır.

Eğitim

Osmaniye'de, Karacaoğlan Ortaokulu'nun başlattığı "Kızlar Okuyor" projesi, öğrencilerin okuma ve analitik düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik bir başarı hikayesine dönüşüyor.

Genel
Genel
Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığında Nisan ayı adeta tatil ile geçecek. Öğrenciler tatillerde dinlenme ve eğlenme fırsatı buluyorlar.

Yaşam

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda işveren ve öğrencileri buluşturacak Marmara Kariyer Fuarı 26-27 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

  • 22°C
  • 32,51 %0.21
  • 34,93 %0.40
  • 2.438,10 %-0.02
  • 9.916 %2.05
  • 63.849 %0.39
  • 3.255 %-0.24