Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle dikkat çekiyor. Dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile olan ilişkisiyle de gündemde olan Saraçoğlu, son pozlarıyla bir kez daha olay oldu.

YALI ÇAPKINI'NDA SEYRAN KARAKTERİYLE BAŞARI YAKALAYAN AFRA SARAÇOĞLU

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerle başarılı bir kadroda yer aldığı Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesi edindi. Özellikle Seyran karakterine can verdiği dizideki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Saraçoğlu, güzelliğiyle de ön plana çıkıyor.

OLAY YARATAN SON POZLARI

Son olarak bir dergi için objektif karşısına geçen Afra Saraçoğlu, çekilen pozlarla adeta büyüledi. Sosyal medyada paylaşılan bu pozlar, hayranlarından binlerce beğeni ve olumlu yorum aldı. Saraçoğlu'nun doğal güzelliği ve şıklığı, takipçileri tarafından da büyük beğeni topladı.

Şahane Hayatım Firuze gerçek adı ne, kim oynuyor? Kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim? Şahane Hayatım Firuze gerçek adı ne, kim oynuyor? Kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim?

HAYRANLARDAN GELEN YORUMLAR

Saraçoğlu'nun pozlarına gelen yorumlarda, "Büyüleyici güzelliğinle yine herkese nefes aldırdın", "Çok çok çok iyi", "Harika görünüyorsun" gibi olumlu ifadeler yer aldı. Ünlü oyuncunun her daim zarafetinden ödün vermeden poz vermesi, takipçileri tarafından da takdirle karşılandı.

Afra Saraçoğlu'nun oyunculuk yeteneğinin yanı sıra güzellik ve şıklık konusundaki başarısı, onu sadece ekranlarda değil, dergi kapaklarında da ön plana çıkarıyor.