Bu yıl Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuar, "Yetenek Her Yerde" temasıyla katılımcılara kariyer fırsatları sunarken, OKÜ büyük bir ilgiyle karşılandı.

OKÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜ-KAGEM) Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan, Öğr. Gör. M. Savaş Yılmaz ve birçok öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli illerinden 19 üniversitenin katkılarıyla gerçekleşen fuar, iş arama ve mülakat becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimler, iş dünyasıyla iletişim kurmaya olanak veren platformlar, firma temsilcileriyle iş ve staj görüşmeleri gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, etkinliğin önemine vurgu yaparak, "Gençlerimizin potansiyellerini keşfetmeleri, kariyerlerini şekillendirmeleri, bilgi ve becerilerini geliştirmeleri açısından çok önemli bir etkinlik gerçekleşti. OKÜ olarak, bu fuar vesilesiyle gençlerimizin geleceklerine, kariyer tercihi süreçlerine katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. ORAKAF 23'ün düzenlenmesine katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Rektör Uzun, OKÜ standının gençlerden yoğun ilgi gördüğünü belirtti.