Kanal D ekranlarında yeni bir aşk dizisi başlıyor: Güzel Aşklar Diyarı!

Ege Kökenli, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Berkan Şal, Melis Birkan ve Özgür Emre Yıldırım'ın başrollerini paylaşacağı dizi, Temmuz ayının son haftalarında sete çıkacak ve Eylül ayında yeni sezonuyla izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Mahsun Kırmızıgül imzalı diziyi Deniz Koloş yönetecek. Aşk temalı bir dizi olacak Güzel Aşklar Diyarı'nın çekimlerine Kapadokya'da başlanacak.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

1 Meltem Cumbul

GÜZEL AŞKLAR DİYARI DİZİSİ'NİN KONUSU NE?

Dizinin konusu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak fragmanlardan ve basına sızan bilgilere göre dizinin konusu, Kapadokya'da yaşayan iki ailenin çocukları arasında filizlenen bir aşk hikayesi olacak.

Meltem C U M B U L Lll By Muratkivrak

GÜZEL AŞKLAR DİYARI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Ege Kökenli: Dizide başrol karakterlerden birini canlandıracak olan Ege Kökenli, daha önce Diriliş: Ertuğrul, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Kuruluş Osman gibi dizilerde rol almıştı.
Halil Ergün: Dizide başrol karakterlerden birini canlandıracak olan Halil Ergün, daha önce Muhteşem Yüzyıl, Adını Sen Koy ve Vatanım Sensin gibi dizilerde rol almıştı.
Meltem Cumbul: Dizide önemli bir karakteri canlandıracak olan Meltem Cumbul, son olarak Babil dizisinde rol almıştı.
Berkan Şal: Dizide önemli bir karakteri canlandıracak olan Berkan Şal, daha önce Hercai, Aşk Ağır Yaradır ve Uzaklardaki Aile gibi dizilerde rol almıştı.
Melis Birkan: Dizide önemli bir karakteri canlandıracak olan Melis Birkan, daha önce Bir Zamanlar Kıbrıs ve Avlu gibi dizilerde rol almıştı.
Özgür Emre Yıldırım: Dizide önemli bir karakteri canlandıracak olan Özgür Emre Yıldırım, daha önce Uyanış: Büyük Selçuklu ve Kırmızı Oda gibi dizilerde rol almıştı.

Meltem Cumbul000000000000

MELTEM CUMBUL KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Meltem Cumbul, 1969 yılında İzmir'de doğan ve Türk sinema ve dizi sektöründe önemli bir yere sahip olan başarılı bir oyuncudur.

14 Meltem Cumbul

MELTEM CUMBUL NE MEZUNU?

1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun olmuştur.

Güzel Aşklar Di̇yari888888877

MELTEM CUMBUL HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Cumbul, 16 sinema filminde, 6 dizide ve birçok tiyatro oyununda rol almıştır.
En bilinen rolleri arasında "Yılan Hikayesi" dizisindeki Zeynep ve "Abdülhamit Düşerken" filmindeki Nimet karakterleri yer alır.
"Duvara Karşı" filmiyle Berlin Altın Ayı ödülüne layık görülmüştür.
Ayrıca "Duruşma", "Gönül Yarası" ve "The Alphabet Killer" gibi filmlerle de ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanmıştır.

MELTEM CUMBUL FİLM DALINDA HANGİ ÖDÜLLERİ ALDI?

2000: Ankara Uluslararası Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ("Duruşma")
2003: Altın Portakal Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ("Abdülhamit Düşerken")
2006: Fipresci Ödülü - En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ("Gönül Yarası")
2006: Palm Springs International Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ("Gönül Yarası")
 

MELTEM CUMBUL ŞUAN NE İŞ YAPIYOR?

Cumbul, 2005 yılından beri Los Angeles'ta öğrendiği oyunculuk metodunu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde öğretmektedir.
1999 yılında "Seninleyim" adlı bir single da çıkarmıştır.

Editör: Murat Serdar Yıldız