Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (67), 40 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Ceylan, ayrılığın ardından "Onunla ciddi bir ilişki yaşamak mümkün değilmiş. Bu gerçeği gördüğüm için ilişkiyi sonlandırdım. Mehmet Ali oldukça özgür bir ruha sahip. Ben ise daha farklı bir yapım var" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Gülseren Ceylan 3

"Ceylan ile Erbil, dört ay boyunca birlikte yaşadıkları için ayrılıkları oldukça zor oldu" açıklamasında bulunmuştu. Ancak, 2024'ün başlarında tekrar bir araya gelerek ilişkilerine devam etme kararı almışlardı.

TEKRAR EVLENMEK İSTERİM 

"Aşkları hızla devam eden ikiliden Mali, geçen aylarda bir programda evlilikle ilgili isteklerini dile getirdi. 'Yeniden evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. Çocuk, yeniden doğmak gibidir ve çocuklarımız için bu güzel bir deneyim olur. Yeni bir enerji ve heyecan getirir ailemize' dedi."

MasterChef 2024 yeni sezon ne zaman? MasterChef 2024 BAŞVURU başladı mı, kuralları nedir? MasterChef 2024 yeni sezon ne zaman? MasterChef 2024 BAŞVURU başladı mı, kuralları nedir?

GÜLSEREN CEYLAN'IN SÖZLERİ OLAY OLDU

"Aşkları hızla devam eden ikiliden Mehmet Ali Erbil, pijamalarıyla evlerinde keyif yaparken canlı yayın açtılar. Gülseren Ceylan'ın Erbil'e masaj yaparken, 'Dedeme masaj yapıyorum' demesi, hızla sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Bu sözler üzerine bir süre duraksayan ve yüzü düşen Erbil, durumu toparlamaya çalışarak; 'Hadi, iki gözümün çiçeği' dedi.

Ünlü çifte yönelik "Gülseren gerçeğin farkında en azından", "Mali'nin yüzüne bakın", "Polemik için söylenmiş gibi" ve "Asla amacını çözemediğim bir ilişki" gibi yorumlar yapıldı."