Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçı kazanıp tekrardan liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Antalyaspor'un zorlu deplasmandaki tek hedefi ise 3 puan... Kritik maç beIN Sports'tan naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler Google üzerinden 'beIN Sports Galatasaray - Antalyaspor canlı izle, beIN Sports Galatasaray - Antalyaspor şifresiz' araması yapıyor. Galatasaray - Antalyaspor maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında karşı karşıya gelecek. Müsabaka Rams Park'ta oynanacak. Kritik maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Galatasaray - Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray - Antalyaspor müsabakası 20.00'de başlayacak. Rams Park'ta oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de...

MUHTEMEL İLK 11'LER

Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir? Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir?

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Mertens, Kerem A., Barış, Icardi

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Bahadır, Veysel, Güray, Kaluzinski, Safouri, Saric, Streek, Bytyqi, Buksa

Yönetim, futbolcu, taraftar kenetlendi

Avrupa’dan elenerek hüsrana uğrayan Aslan, bugün Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. Ancak Sarı-Kırmızılı camiada moraller yüksek tutulmaya çalışılıyor. Bugüne kadar her zaman takım adına itici güç olan Galatasaraylı futbolseverler, Antalyaspor karşısında da desteğini sürdürecek. Taraftarlar, özellikle takımlarının yanında olabilmek için onlara ekstre destek verecek. Akdeniz ekibi ile oynanacak mücadele öncesinde Cim Bom’da; yönetim, futbolcu ve taraftar tamamen kenetlenmiş durumda. Mücadelenin ise kapalı gişe oynanması bekleniyor.

Muslera’da problem yok

Sarı-Kırmızılılar’da geleceği en çok merak edilen isimlerden birisi Fernando Muslera... Uruguaylı file bekçisinin kontratı ise sezon sonunda bitecek. Haliyle uzun bir süredir, camiada 37 yaşındaki oyuncunun kontratının uzatılması yönünde bekleyiş sürüyor. Önceki gün ise Muslera’nın ailesinin Uruguay’a gitmesi ve bu yönde çıkan haberler kafaları karıştırmıştı. Fakat Muslera’nın ailesinin, çocuklarının okulu için yılın bu döneminde her zaman ülkesine gittiği öğrenildi. Yani Muslera’nın sözleşme uzatması konusunda şu an için bir problem gözükmüyor.

Cim Bom’da kart alarmı

Sarı-Kırmızılılar’da, Beşiktaş derbisi öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Özellikle Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu’nun sınırda olması, teknik heyeti tedirgin ediyor. Diğer sınırdaki isimler ise yeniden formasına kavuşan Sergio Oliviera ile Hakim Ziyech... Cim Bom’da söz konusu oyuncular ile ilgili olarak Antalyaspor karşısında sakin ve dikkat olmaları konusunda uyarı yapıldı.

Buruk ile Yalçın’ın 9. randevusu...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, antrenörlük kariyerlerinde 9. kez rakip olacak. Bu müsabakalarda Buruk; Elazığspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir’i çalıştırırken, Yalçın ise Gaziantepspor, Sivasspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş’ın başındaydı. Bu maçlarda Sergen Yalçın 5, Okan Buruk da 1 kez galip ayrıldı. 2 maç ise berabere tamamlandı.