TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde rol alan Gülsim Ali İlhan'ın özel hayatıyla ilgili detaylar dikkat çekiyor. Gülsim Ali, özel hayatını basından uzak tutmaya çalışırken, sevgilisi olduğu iddia edilen Durul Bazan ile ilişkisini gizli tutmayı tercih ediyor.

Gülsim Ali İlhan, sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak hayranlarıyla iletişimini sürdürüyor ancak özel hayatına dair detayları paylaşmaktan kaçınıyor. Sevgilisi Durul Bazan ile yaklaşık iki yıldır birlikte olan Gülsim Ali, ilişkilerini medyadan uzak yaşamayı tercih ediyor.

İkilinin ilişkisi, yazın bir dondurmacıda birlikte görüntülendikten sonra basında yer almıştı. Ancak Gülsim Ali ve Durul Bazan, sosyal medya hesaplarından birlikte fotoğraf paylaşmaktan kaçınıyorlar.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Şimşek kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Şimşek kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

AİLDEN VETO YEDİ

Öte yandan, Gülsim Ali İlhan'ın ailesinin Durul Bazan'ı veto ettiği iddiaları ortaya atıldı ancak bu iddiaların doğruluğu netlik kazanmadı. Gülsim Ali İlhan şu sıralar ailesiyle birlikte Almanya'da tatil yapıyor.

ROL ARKADAŞI İLE YAKIŞTIRILIYORDU AMA...

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan daha önce 2019 yılında yayınlanan ve sadece dört bölüm süren 'Yüzleşme' adlı dizide birlikte rol almışlardı. Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisindeki performansıyla da dikkat çekiyor ve Berk Atan ile olan uyumuyla beğeni topluyor. Ancak Berk Atan'ın sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile bir ilişkisi olduğu biliniyor.