ŞARKININ SÖZLERİ VE TEMASI

"Sevgiliye" adlı bu şarkıda, dikkat çekici ve etkileyici sözler kullanıldı. Şarkının sözlerinde, "Bu Nasıl Bir Sızı, dili yok, rengi yok. Tasviri Yok, Kor Bir Ateş gibi" gibi ifadeler yer alıyor. Bu sözler izleyicilerde derin bir etki bırakmayı başardı.

ŞARKIYI BULMAK İÇİN

"Sevgiliye" adlı şarkıyı dinlemek isteyen izleyiciler, Youtube ve diğer sosyal medya platformları üzerinden Niran Ünsal - Sevgiliye şeklinde arama yapabilirler.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Son bölümlerde dizi, aşk temalı içerikleriyle gündeme geldi. Semra Öğretmen'in hafıza kaybı yaşaması ve onun hafızasını yerine getirmeye çalışılması izleyicileri ekran başına kilitledi. Ayrıca, Elif ile Kenan çiftinin kız çocuklarının akıbeti de merak konusu haline geldi. 139. bölümde neler yaşanacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Gönül Dağı 138. Bölüm izle | TRT 1 ile Gönül Dağı son bölümü tek parça izle  ekranıyla full HD seyret! -