TRT 1 ekranlarının uzun süredir reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, kadrosuna genç ve yetenekli bir oyuncu daha dahil etti. Dizinin 4. sezonunda izleyicileri ekranlara kilitleyen Gönül Dağı, yeni karakteriyle dengeleri alt üst edecek gibi görünüyor.

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, yeni sezonda kadrosuna genç ve yetenekli bir oyuncu olan İmren Şengel'i dahil etti. Şengel, uzun zamandır şehir dışında işleriyle uğraşan Selami'nin karısı Keriman karakterini canlandıracak. Bu yeni karakterin, diziye getireceği heyecan ve hikayeye katacağı derinlikle izleyicileri büyüleyeceği düşünülüyor.

Gönül Dağı'nın yapımcıları, İmren Şengel'in diziye katılmasıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Keriman karakterinin komik, samimi, sempatik, müzik tutkunu ve tam anlamıyla sıradışı bir karakter olduğunu belirttiler. Keriman'ın uzun süredir şehir dışında olması nedeniyle dönüşünün, hem Keriman hem de eşi Selami için neler yaşatacağının merak konusu olduğu ifade edildi.

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

İmren Şengel, Gönül Dağı dizisine katılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, çok heyecanlandığını ve yıllardır bir numara olan bir dizinin kadrosuna dahil olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Keriman karakterinin durulma ihtimali olmadığını düşündüğünü ifade eden Şengel, Keriman'ın karakterinin sürprizlere açık olduğunu ve her zaman sıra dışı olayların kahramanı olarak izlendiğini söyledi.

Gönül Dağı dizisinin başarısının nedenlerini ise Şengel, farklı coğrafyaların hikayelerini görmek ve dizideki karakterler arasındaki gerçek ve samimi bağın seyirciyi etkilediğini belirterek açıkladı. Şengel ayrıca, Eskişehir Sivrihisar'a gelmiş olup olmadığı sorusuna ise Eskişehir doğumlu olduğunu ve Anadolu Üniversitesi mezunu olduğunu belirterek yanıt verdi.

Son olarak, İmren Şengel, müzikle arasının fena olmadığını söyleyerek, kendi kendine çalmaya çalıştığı bir mızıkası olduğunu ve daha çok müzik dinlemeyi ve dans etmeyi sevdiğini ifade etti. Keriman karakterinin müziğe dönüp dönmeyeceği konusunda bir bilgisi olmadığını ancak Keriman'ın hırslı ve aklına koyduğunu yapan bir karakter olduğunu ve sürprizlere açık olduğunu belirtti.