Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, "Estetik yaptırıyor musunuz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti: "Herkes aynaya baktığında kendini güzel görmek ister. Ufak tefek şeyler bende de var, hiçbir şey yok diyemem. Sonuçta her daim bakımlı ve güzel gözükmek isterim ama doğallığı bozmadan" demişti. Ama yıllar içindeki değişimini görenler şoke oldu. İşte Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali...

MasterChef Danilo Şef Aslen Nereli, Ülkesi, Kaç Yaşında, Eşi Kim, Kiminle Evli? MasterChef Danilo Şef Aslen Nereli, Ülkesi, Kaç Yaşında, Eşi Kim, Kiminle Evli?

Gökçe Bahadır ve müzisyen eşi Emir Ersoy, 25 Şubat'ta Alaçatı'da dünyaevine girmişti. Öte yandan; Gökçe Bahadır'ın kariyerinin ilk zamanlarındaki hali sosyal medyada çok konuşuldu. Estetiksiz hali görenleri şoke etti!

BİRCE AKALAY'IN ESTETİKSİZ ŞAŞIRTTI

Sade ve doğal tarzıyla dikkat çeken oyuncu Birce Akalay'ın yıllar öncesine ait fotoğrafları şaşırttı. Dolgun dudakları ve kalın kaşlarıyla sade bir güzelliğe sahip, Akalay'ın en çok dudaklarının doğal olup, olmadığı konuşuluyor… Ancak eski fotoğraflara bakınca ünlü oyuncunun dudaklarının dolgunlaştığı, kaşlarının da kalınlaştığı görülüyor. Ünlü oyuncunun yüzünde dolgular olduğu da diğer iddialar arasında.

Gokce Bahadir 149

Oyuncu Birce Akalay'ın yıllar öncesine ait fotoğrafları ortaya çıktı. İşte Akalay'ın estetiksiz hali:

Ünlü oyuncu Birce Akalay'ın estetiksiz, eski fotoğrafları şaşırttı. Dolgun dudakları ve kalın kaşları sade bir güzelliğe sahip, Akalay'ın en çok dudaklarının doğal olup, olmadığı konuşuluyor. Ancak eski fotoğraflara bakınca ünlü oyuncunun dudaklarının dolgunlaştığı, kaşlarının da kalınlaştığı görülüyor.