Magazin gündeminin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Gizem Karaca, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sıkça konuşuluyor. Peki, Gizem Karaca evli mi? İşte detaylar:

Gizem Karaca'nın Evlilik Hayatı

Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenmiştir. Evlilikleri, Alaçatı'da romantik bir törenle gerçekleşmiş ve çift, daha sonra İzmir'e yerleşmiştir. Karaca, sosyal medya hesaplarından evliliklerinden ve İzmir'de yaşadıkları günlük hayattan paylaşımlar yapmıştır. Doğa ile iç içe olan yaşamlarını takipçileriyle sıkça paylaşan çiftin mutlu bir birliktelik sürdürdüğü bilinmektedir.

Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Arnavut ve Selanik göçmeni kökenli bir aileden gelmektedir. Çocukluğu ABD ve Kanada'da geçmiştir. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da tamamlamıştır. Lise eğitimini Türkiye'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'ne kaydolmuştur. İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir.

Kirli Sepeti 30 Bölüm! Kirli Sepeti 30. Yeni Bölüm fragmanı full izle Kirli Sepeti 30 Bölüm! Kirli Sepeti 30. Yeni Bölüm fragmanı full izle

Gizem Karaca'nın evliliği ve kariyeri hakkında merak edilenler devam ederken, ünlü oyuncunun mutlu bir evlilik sürdürdüğü bilgisi sevenleri tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.