Gerard Xavier Marcel Depardieu, 27 Aralık 1948'de Fransa'da doğdu. Oscar'a aday gösterilmiş, Altın Küre Ödülü sahibi Fransız oyuncudur. Çocukluğu zorlu geçen Depardieu, genç yaşlarda oyunculuk kariyerine adım attı. Molière oyunu izledikten sonra oyuncu olmaya karar verdi ve eğitimini tamamlamadan önce çeşitli tiyatrolarda sahne aldı. Marguerite Duras ile çalışması onun tanınmasını sağladı ve kariyeri hızla yükseldi. 1980'lerde Fransa'nın önde gelen aktörlerinden biri haline geldi ve uluslararası alanda da tanındı.

NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Gerard Depardieu, 2012 ve 2014'teki film çekimleri sırasında iki kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddialarıyla gündeme geldi. Bu iddialar üzerine Paris polisi tarafından gözaltına alındı. Özellikle oyuncu Charlotte Arnould'un şikayeti sonucunda başlatılan soruşturma, 2020'de "tecavüz" ve "cinsel saldırı" suçlamalarıyla sonuçlanmıştı. Ayrıca, 2007'de kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden oyuncu Helene Darras'ın şikayeti zaman aşımı nedeniyle reddedilmişti.

Ahu Tuğba son dağlık durumu netleşti, kaza geçirmişti! Ahu Tuğba son dağlık durumu netleşti, kaza geçirmişti!

GELECEĞİ NE OLACAK?

Depardieu'nün hakkındaki suçlamalarla ilgili soruşturma devam ediyor. Kendisi suçlamaları reddederek asla bir kadını taciz etmediğini belirtti. Şirketin, Threads uygulamasını tekrar açmak için Rekabet Kurumu'nun kararının değişmesini umut ediyor. Ancak, şu anda Threads'in ne zaman tekrar açılacağı belirsizliğini koruyor.

Gerard Depardieu'nün kariyeri boyunca birçok ödül kazandığı ve birçok önemli filmde rol aldığı unutulmamalıdır. Ancak, son yaşadığı olaylar kariyerine ve itibarına zarar verebilir. Sürecin nasıl ilerleyeceği ve Depardieu'nün geleceği merakla bekleniyor.