Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftasına heyecanla başladı. Haftanın ilk gününde gelinler arasında en yüksek puanı toplamak için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Bugün yapılan yemek ise Şehzade Beğendi oldu ve en güzel yemeği yapan gelin günlük ödül olan çeyrek altını kazandı.

HAFTANIN İLK GÜNÜNDE EN YÜKSEK PUANI KİM ALDI?

Bugün gerçekleşen yarışmada Damla, Seda ve Yeşim eşit puanlar alarak kuraya kaldılar. Kurada çeyrek altını kazanan isim ise Yeşim oldu. Diğer gelinler ise yarışmada başarılı performans sergileyerek önümüzdeki günler için avantaj elde ettiler.

GELİNİM MUTFAKTA 29 NİSAN 2024 PUAN DURUMU

Bugünün sonunda oluşan puan durumuna göre, Yeşim günlük ödül olan çeyrek altını kazandı. Diğer gelinler ise aldıkları puanlarla genel sıralamada önemli bir yer edinmeye çalışıyorlar. Gelinim Mutfakta yarışmasının heyecanla beklenen bir sonraki bölümünde hangi gelinlerin öne çıkacağı merakla bekleniyor.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASI VE ÖDÜLLER

Gelinim Mutfakta yarışması, hafta içi her gün saat 13.00'te Kanal D'de yayınlanıyor. Yarışmada her gün en yüksek puanı alan gelin günlük ödül olan çeyrek altını kazanırken, haftalık ödül ise 10 bilezik oluyor. Gelinler, hem yemek yapma becerilerini gösteriyor hem de kayınvalideleriyle olan iletişimlerini ve uyumlarını ortaya koyuyorlar.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polis kayıtlarına geçti, uyuşturucu pazarlığında böyle yakalanmış… Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polis kayıtlarına geçti, uyuşturucu pazarlığında böyle yakalanmış…