Popüler yemek yarışması Gelinim Mutfakta'nın 19 Nisan tarihli canlı yayını ve güncel puan durumu merak konusu oldu. Yarışmanın yeni bölümünü canlı izlemek isteyenler için detaylar şöyle:

Gelinim Mutfakta Sunucusu Nursel Ergin Kimdir?

Gelinim Mutfakta'nın deneyimli sunucusu Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Yetiştirme yurdunda büyüyen Ergin, 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü isminde bir kızı bulunmaktadır. Daha önce Cam Kırıkları isimli dizide yer alan Ergin, Kanal D'de Mutfağım adlı yemek programı ile izleyici karşısına çıkmıştır. Ardından Nursel'in Mutfağı programında sunuculuk görevini üstlenmiştir. Günümüzde ise, Kanal D'de yayımlanan Gelinim Mutfakta adlı yemek yarışmasını sunmaktadır.

Gelinim Mutfakta 19 Nisan Puan Durumu

Burcu Kıratlı kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Burcu Kıratlı kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Gelinim Mutfakta'da dün en yüksek puanı ve çeyrek altını Damla Çınar aldı. Yarışmanın genel puan durumu için izleyicilerin programa odaklanmaları gerekmektedir.

Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü için canlı yayın bilgileri ve puan durumu ile ilgili detaylar, yayın saati yaklaştıkça sosyal medya ve Kanal D'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılacaktır.