Parti içi değerlendirmeler sonucunda adaylık için en uygun isim olarak görülen Mustafa Demir'in gazeteci kimliği ve yerel yönetim konusundaki bilgi birikimi ön plana çıkıyor. Genç Parti'nin Osmaniye'deki seçim stratejisi de bu adımın ardından şekillenmeye başladı.

Osmaniye'de Fırtına ve Sağanak Yağış Etkili Oldu, Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi, , Hayat Durdu!  Büyük Maddi Zarar Meydana geldi. Osmaniye'de Fırtına ve Sağanak Yağış Etkili Oldu, Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi, , Hayat Durdu! Büyük Maddi Zarar Meydana geldi.

Mustafa Demir'in liderliğinde partinin Osmaniye'de güçlü bir alternatif oluşturmayı hedeflediği belirtiliyor. Adaylık açıklamasıyla birlikte, Genç Parti'nin yerel seçimlerde iddialı bir şekilde yarışacağı ve Osmaniye'deki siyasi dengeleri değiştirebilecek önemli bir faktör olacağı öngörülüyor.

Mustafa Demir'in adaylık süreci ve seçim çalışmalarına ilişkin detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi beklenirken, Genç Parti'nin Osmaniye'deki stratejisinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.