Reshad Strik, son yıllarda Türkiye'de tanınan ve sevilen bir aktör haline gelmiştir. Peki, Reshad Strik kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Bu soruların cevaplarını ve Strik'in hayat hikayesini bu yazıda bulabilirsiniz.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Reshad Strik Gamze Özçelik0101

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın başkenti Canberra'da doğmuştur. Boşnak kökenli olan Strik, Avustralya'nın Central Coast bölgesinde büyümüştür.

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik1024254

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Gençlik yıllarında sörf ve boks ile ilgilenen Strik, ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'ne girmiştir. Mezun olduktan sonra "Blue Heelers" adlı bir televizyon dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Ardından "Headland" adlı dizide rol alan Strik, Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrine taşınmıştır.

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik777777

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

Amerika'da ilk olarak "Tepenin Gözleri 2" filminde "Mickey" adında bir Amerikalı askerini canlandıran Strik, daha sonra ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın "A Public Affair" klibinde rol almıştır. Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi "Don't Look Up"ta ilk kez başrol oynamıştır.

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik Bosna Hersek'e Dönüş ve Türkiye Serüveni

2010 yılında Saraybosna'da dünyaevine giren Strik, Bosna Hersek'te iki uzun metrajlı film ve reklam çalışmasında yer aldıktan sonra 2013 yılında Türkiye'ye gelmiştir. 2014 yılında "Filinta" dizisinde rol alan Strik, 2015 yılında ise "Diriliş Ertuğrul" dizisinde "Ömer" karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik202020202

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik'in Hayatı

Şimdilerde Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da kafe işleten Strik, Türkiye sevgisiyle bilinmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Strik, oyunculuk ve sunuculuk kariyerine devam etmektedir.

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik Ait Bilgiler

Boşnak kökenli Avustralyalı bir aktördür.
22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın başkenti Canberra'da doğmuştur.
Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde eğitim görmüştür.
Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Bosna Hersek'te filmlerde ve dizilerde rol almıştır.
2013 yılında Türkiye'ye gelmiştir.
"Filinta" ve "Diriliş Ertuğrul" dizilerinde rol alarak tanınmıştır.
Evli ve iki çocuk babasıdır.
Şimdilerde Bosna Hersek'te kafe işletmektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız