Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı oyuncu Reshad Strik ile evlendi. Çiftin evliliği, sosyal medya üzerinden yapılan sürpriz bir duyuru ile kamuya açıklandı.

Gamze Özçelik Kiminle Evlendi Eşi kimdir Ne zaman Evlendi?

Gamze Özçelik'in evliliği, çiftin yakın arkadaşları tarafından sosyal medya üzerinden yapılan duyuru ile gündeme geldi. Nikah haberleri, sevenleri arasında büyük sürpriz ve sevinç yarattı.

Reshad Strik Gamze Özçelik0101

Gamze Özçelik Nikah Duyurusu

Özçelik'in evliliği ile ilgili yapılan duyuruda, evliliğin gerçekleştiği gün aynı zamanda iki kardeşin evlendiği ve duygusal bir hüzün yaşandığı ifade edildi. Ancak duyuruda, sevinç dolu bir atmosferin hakim olduğu ve çiftin birlikteliğine dair içten dileklerin yer aldığı belirtildi.

Gamze Özçelik’in Eşi Reshad Strik101010

Gamze Özçelik Kimdir?

Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafından Selanik göçmeni, baba tarafından ise Bayburtlu olan ünlü oyuncu, Maltepe Anadolu Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğrenim gördü.

Model ve oyuncu olarak kariyerine başlayan Özçelik, birçok televizyon dizisi ve programında yer aldı. Popüler polisiye dizisi "Arka Sokaklar"da canlandırdığı Zeynep Akyüz Ateş karakteri ile tanındı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Özel hayatında da dikkat çeken bir isim olan Özçelik, daha önce Uğur Pektaş ile evlenmiş ve bu evlilikten bir oğlu dünyaya gelmişti. Ancak çift 2011 yılında boşanmıştı.

Gamze Özçelik, aynı zamanda 2007 yılında "Umuda Koşanlar" adlı yardım derneğini kurarak sosyal sorumluluk projelerine de aktif bir şekilde katkı sağlamaktadır.

Editör: Murat Serdar Yıldız