Galler Prensesi Kate Middleton, bir süredir hakkındaki spekülasyonlara son vererek kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Ayrıca, küçük oğlu Prens Louis'in doğum gününe özel yeni bir fotoğrafını paylaştı.

3 B Bgj R Nr06 X Ztz Ca Sd2 L Q

Kanser Tedavisi ve Açıklamalar

Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen Kral Charles'ın da kanserle mücadele ettiği bilgisi verildi. Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklamaları ise geniş yankı uyandırdı. Middleton, karın bölgesinden ameliyat olduğunu ve uzun süredir ortalarda görünmediğini belirtti. Sağlık ekibinin önerisi üzerine önleyici kemoterapi aldığını ve tedavinin erken aşamalarında olduğunu ifade etti. Videolu açıklamasında büyük bir şok yaşadığını ve zorlu bir süreçten geçtiğini dile getirdi.

Teşkilat 107 Bölüm! Teşkilat 107. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat 107 Bölüm! Teşkilat 107. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı?

N Q V Ingm Y J0 K I P M R5V X1Ug

Prens Louis'in Doğum Günü Kutlaması

Prens William ile Kate Middleton'ın küçük oğlu Prens Louis, 6 yaşına bastı. Ailenin geleneği olan doğum günü karelerini gece yarısı paylaşma alışkanlığını bu yıl bozarak öğleden sonra bir fotoğraf paylaştığı belirtildi. Kate Middleton'ın çektiği fotoğraf, Adelaide Cottage arazisinde çekildi. Aile, "benzeri görülmemiş" bir dönemden geçtikleri için fotoğrafın normalden geç paylaşıldığı düşünülüyor.

72

Destek Mesajları

Prenses Kate Middleton'a destek mesajları ise Kraliyet ailesinden ve liderlerden geldi. Kraliyet hayatına veda ederek ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle çifti de iyi dileklerini iletti. Sussex Dükü ve Düşesi, "Kate ve ailesine sağlık ve şifa diliyoruz ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabilmelerini umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi sürecindeki gelişmeler ve ailesinin desteği merakla takip ediliyor.