Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor macerasının ardından İstanbul'a döndü ve gündemdeki isimlerden biri oldu. Özellikle yakın dostluğuyla konuşulan Yunus Emre ile olan ilişkisi ve daha önce Cengiz Ünder ile yaşadığı ilişkiyle adından sıkça söz ettiren Aleyna, son dönemde Galatasaraylı futbolcu Torreira ile gündeme geldi.

Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri

Aleyna Kalaycıoğlu ile Galatasaraylı futbolcu Torreira Yeni Aşk mı Doğuyor?

Devrim Özkan ile yaşadığı ilişkinin ardından Aleyna Kalaycıoğlu'nun Torreira ile birlikte görülmesi, ilişki iddialarını beraberinde getirdi. İkilinin birlikte eğlenmesi, magazin gündemini hareketlendirdi ve medya tarafından yakından takip edildi.

Aleyna Kalaycıoğlu Torreira İçin Ne Diyor?

Muhabirlerin Aleyna'ya ilişkiyle ilgili soruları karşısında genç yıldız, biraz sessiz kaldı ve ne diyeceğini bilemediğini ifade etti. "Yok arkadaşlar ya ne diyebilirim bir şey diyemem şu an" şeklindeki cevabıyla Aleyna, konuyla ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Editör: Murat Serdar Yıldız