NOW TV'de her cuma izleyicileriyle buluşan Gaddar dizisi, yeni bir karakterle heyecan dolu bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Yakışıklı karakterine hayat verecek olan isim ise Batuhan Büyükacaroğlu.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler

Gaddar Yakisikli Karakteri Kimdir

BATUHAN BÜYÜKACAROĞLU KİMDİR NERELİ BOYU KAÇ NE MEZUNU?

28 yaşında olan Büyükacaroğlu, Karabük Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.
Lisans eğitiminden sonra modellik kariyerine adım atan Büyükacaroğlu, 2016 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına aday olmuştur.
187 cm boyunda ve 80 kg ağırlığındadır.
Modellik yarışmasının ardından oyunculuk dersleri alan Büyükacaroğlu, Fenerbahçe'ye olan sempatisiyle de bilinmektedir.

Batuhan Buyukacaroglu Fiziksel Ozellikleri
BATUHAN BÜYÜKACAROĞLU GADDAR DİZİSİNDEKİ ROLÜ NE?

NOW TV'de her cuma izleyicisiyle buluşan Gaddar dizisi, heyecan dolu bir hikayeye yeni bir karakterle dahil oluyor. Yakışıklı karakterine hayat verecek isim ise Batuhan Büyükacaroğlu.

BATUHAN BÜYÜKACAROĞLU'NUN OYUNCULUK KARİYERİ NE?

Büyükacaroğlu, oyunculuk kariyerine 2016 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına aday olarak başladı. Yarışmanın ardından oyunculuk dersleri alan Büyükacaroğlu, Gaddar dizisiyle ilk defa ekranlarda yer alacak.

Batuhan Buyukacaroglu Kimdir

BATUHAN BÜYÜKACAROĞLU SOSYAL MEDYA HESABI NE?

Büyükacaroğlu, Instagram'da @batuhanbuyukacaroglu kullanıcı adıyla tanınıyor. Yaklaşık 40 bin takipçisi ve 50 gönderisi bulunan Büyükacaroğlu'nun sevgilisine dair bir bilgi bulunmuyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız