Gaddar dizisi, ilk bölümden itibaren büyük ilgi gören ve ekranlara fırtınalar estiren bir yapım oldu. Ancak son zamanlarda dizide bazı değişikliklerin yaşandığı haberleri gelmeye başladı.

Dizinin yeni bölümleri seyirciye unutulmaz anlar yaşatırken, özellikle bir sahne izleyicileri hayrete düşürdü. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Hakan Salınmış, Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimlerin bir arada olduğu Gaddar dizisinde bazı kararlar alındı.

Dizinin iddialı rakipleri karşısında reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamaması, dizide dengelerin iyice alt üst olmasına neden oldu. Son bölümleri heyecan dolu sahnelerle dolu olan Gaddar dizisinden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi.

Güzel Aşklar Diyarı Hakim gerçek adı, kaç yaşında? Halil Ergün aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim ve oynadığı diziler! Güzel Aşklar Diyarı Hakim gerçek adı, kaç yaşında? Halil Ergün aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim ve oynadığı diziler!

Gaddar dizisinin Kurt karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Uğur Yıldıran'ın sevilen diziden ayrılacağı iddia edildi ve bu haber herkesi şaşkına çevirdi. Seyircinin beğendiği isimler arasında yer alan Kurt karakterinin diziden ayrılacak olması, dizinin geleceği hakkında merak uyandırdı.

Gaddar dizisinin ilerleyen bölümlerinde daha kötü sürprizlerin yaşanabileceği iddiaları da ortaya atıldı. Dizinin 11. Bölümü ise Cuma akşamı saat 20.00’da NOW ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı ise merakla bekleniyor.