Gaddar dizisinin takipçileri, gelecek bölüm fragmanını merakla bekliyor. 15. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını öğrenmek istiyorlar. Ayrıca, yeni bölümü izleyebilecekleri bir link de arıyorlar.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

GADDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dağhan'ın, Korkut ve kardeşlerinin yarattığı karmaşa, onun dünyasında derin izler bırakır. Ailesine zarar verdiği için pişmanlık duyan Dağhan, babasının öğretilerine yeniden kulak verir ve hayatını değiştirmeye karar verir. Ailesine ve babasının emaneti olan dükkâna sahip çıkar. Aydan'ı kaybetmek istemeyen Dağhan, ona bir randevu teklif eder. Oya, kızını bir beladan daha kurtardığını düşünürken, Dağhan'ın adımlarıyla tekrar çaresiz kalır.

Dağhan, yeni hayatına adım atmaya başladığında, Müdür'ün ona ayarladığı bir iş ve Mesut'un kapısına gelen bir kadın, dengelerini bir kez daha alt üst eder. Arif Mübarek adında bir adamın elinden kaçan kadının anlattıkları, Mesut'u çılgına çevirir. Mesut, kızını kurtarmaya karar verir, çünkü kız giderek Mesut'un zaafı haline gelmiştir.

Bu olaylar, Dağhan'ı hiddetlendirir ve içindeki "gaddar" seslerini bastırmaya çalışırken, öyle kolay sıyrılamayacağını anlar. Çünkü gaddarlık, onun bir parçası olmuştur. Son bir iş olarak belayı alt etmeye karar verir. Ancak bu karar, Enver'i rahatsız eder ve yaşanacaklar, Enver'in gizlediği bir sırrı açığa çıkarır. Bu sır, Enver ve Dağhan'ı yeniden karşı karşıya getirir. Dağhan, kimseyi dinlemeden savaşmaya kararlıdır, ancak işler sandığı kadar basit değildir. Kendini büyük ve tehlikeli bir örgütün ortasında bulur. Yaptığı her hamle, onu örgütün hedefi haline getirmeye başlar.

GADDAR 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Gaddar 15. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Güncel gelişmeler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Editör: Zeliha YAKUT