"Kirli Sepeti" Dizisinde Büyük Ayrılık: Serhat Kılıç ve Gözde Seda Altuner Ekibe Veda Ediyor

Now'un sevilen dizisi "Kirli Sepeti"nde büyük bir değişiklik yaşanıyor. Feyyaz karakterine hayat veren Serhat Kılıç ile Nergis karakterini canlandıran Gözde Seda Altuner, dizinin ekibinden ayrıldıklarını duyurdu. "Kirli Sepeti", Now'un diğer projeleri olan "Kızıl Goncalar", "Hudutsuz Sevda" ve "Yabani"yle birlikte yeni sezonda devam eden projeleri arasında yer alıyor.

Dizinin yeni sezonunda hikayede önemli değişiklikler yaşanacak. Sitedeki bazı zengin ailelere veda edilecek ve bu durum, diziye yeni bir soluk getirecek. İlk açıklamayı yapan isimlerden biri ise Halil İbrahim Ceyhan oldu. Ceyhan, yeni sezonda dizinin ekibinde yer almayacağını açıkladı.

"Kirli Sepeti" ekibinde yaşanan bu ayrılıkların ardından önümüzdeki günlerde yeni ayrılıkların yaşanması bekleniyor. MedYapım imzası taşıyan dizi, Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğinde hayranlarını ekran başına kilitlemeye devam edecek. Ancak bu ayrılıklarla birlikte dizinin yeni sezonunun nasıl şekilleneceği merak konusu haline geldi.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

"Kirli Sepeti"nin yeni sezonunda izleyicileri nelerin beklediği ise şimdilik netlik kazanmış değil. Ancak dizi, izleyicilerini sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Serhat Kılıç ve Gözde Seda Altuner gibi sevilen oyuncuların diziden ayrılması, hayranları üzebilirken, yeni sezonda gelecek sürprizlerle diziye olan ilgiyi artırması bekleniyor.
 

Editör: Havva Andırır