FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğüne dair ortaya atılan iddiaların ardından peş peşe servis edilen fotoğraflar, örgüt içerisindeki para ve güç kavgasını gözler önüne seriyor. Ancak Gülen'in yeğeni Ebu Seleme Gülen, paylaşılan bu fotoğrafların eski olduğunu ve Gülen'in hala yaşadığını iddia ediyor.

Fetöööööööö (1)

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen Fotoğrafların Analizi

Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ'un yaptığı değerlendirmeye göre, servis edilen fotoğrafların gerçekliği ve zamanı konusunda ciddi şüpheler bulunuyor. Fotoğraflardaki detaylar incelendiğinde, Gülen'in sağ olduğunu ispatlama amacı güdüldüğü ancak fotoğrafların gerçekliğine dair birçok soru işareti olduğu belirtiliyor. Özellikle fotoğraflar arasındaki farklar, Gülen'in sağlık durumu ve fotoğrafın çekildiği yer konusunda şüpheleri artırıyor.

Fethullahgülen010101

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen  Fotoğrafların Ortaya Çıkardığı Sorular

Fotoğrafların çekildiği tarih ve yer, üzerindeki kıyafetlerin uygunluğu, Gülen'in sağlık durumu ve fotoğrafların gerçekliği gibi konular, kamuoyunda büyük bir merak uyandırıyor. Özellikle fotoğrafların çekildiği yerin Kanada ya da ABD olma ihtimali ve fotoğraflar arasındaki farklar, FETÖ içerisindeki kavgaların boyutunu ve örgütün geleceğini sorgulamaya açıyor.

Fetöö122548855

Gazeteci Zafer Şahin'in belirttiği gibi, FETÖ içerisinde Gülen'in öldüğü, kaçırıldığı gibi iddialar dolaşırken, servis edilen fotoğrafların gerçekliği ve amacı büyük bir merak konusu. Örgüt içerisindeki para ve güç kavgasının fotoğraflarla da ilişkilendirilmesi, örgütün geleceği ve yönetimi konusunda yeni soruları gündeme getiriyor.

İstanbul'da inanılmaz saldırı! Camide imamı okla vurdu, saldırgan kim, yakalandı mı? İstanbul'da inanılmaz saldırı! Camide imamı okla vurdu, saldırgan kim, yakalandı mı?

Fetöööö....111

Editör: Murat Serdar Yıldız