Marmara Denizi'nde 4.1 Büyüklüğünde Deprem! İstanbul ve Birçok İlde Panik! Marmara Denizi'nde 4.1 Büyüklüğünde Deprem! İstanbul ve Birçok İlde Panik!

Son günlerde FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in kaçırıldığı iddiaları ve örgütün merkezi olan Golden Generation Worship & Retreat Center'daki hareketlilik gündemde.

Fetullah Gülen'in Kaçırıldığı Iddiaları4141425222

Ebuseleme Gülen Fetullah Gülen'in kaçırıldığı iddialarına Devam Ediyor

Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından ortaya atılan kaçırılma iddiası, örgütün merkezindeki aktivitelerde belirgin değişikliklere neden oldu. Misafirhanelerdeki boşalma ve ziyaretçi sayısındaki azalma, FETÖ'nün içinde bulunduğu durumu gözler önüne seriyor.

Fetullah Gülen'in Kaçırıldığı Iddiaları

FETÖ Merkezindeki Değişiklikler

FETÖ'nün merkezi olan Golden Generation Worship & Retreat Center'da yaşanan değişiklikler dikkat çekiyor. Örgüte ait yayın organlarında yapılan ziyaretlerin durduğu, misafirhanelerin boşaltıldığı ve çiftlikteki otoparkta azalmış araç sayısı gibi belirtiler, örgütün hareketliliğinde bir düşüş olduğunu gösteriyor. Amerikalı güvenlik görevlilerinin artık çiftlik girişinde olmaması da bu durumu doğruluyor.

Fetullah Gülen'ineviiiiii

FETÖ Mezarlığındaki Hareketlilik

Gurbet Cemetery adı verilen ve örgüt üyelerinin gömüldüğü mezarlıkta da hareketlilik gözlemleniyor. Bu durum, örgüt üyeleri ve liderleri arasında endişe ve belirsizliklerin olduğunu düşündürüyor. Özellikle Fetullah Gülen'in kaçırıldığı iddiasının ortaya atılmasıyla birlikte mezarlıkta artan hareketlilik, FETÖ'nün geleceğiyle ilgili spekülasyonlara neden oluyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız