Fenerbahçe'nin 1 farklı kazanması durumunda ise uzatmalar, gerekirse de penaltı atışlarına geçilecek.

Bayern Münih – Real Madrid  maçı şifresiz Exxen canlı izle || Bayern Münih – Real Madrid  maçı şifresiz mi, canlı Exxen mi TV8,5’ta mı yayınlanacak? Bayern Münih – Real Madrid maçı şifresiz Exxen canlı izle || Bayern Münih – Real Madrid maçı şifresiz mi, canlı Exxen mi TV8,5’ta mı yayınlanacak?

Fenerbahçe, Yunan rakibi Olympiakos ile bugüne kadar 3 kez karşılaştı. UEFA Avrupa Ligi 2021-2022 sezonunda aynı grupta yer alan iki ekip arasında oynanan karşılaşmaları Olympiakos, İstanbul'da 3-0, sahasında da 1-0'lık skorla kazandı. Bu sezon da Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında gülen taraf yine kırmızı-beyazlılar oldu.

Temsilcimiz, bugüne kadar Yunan ekipleriyle 9 müsabakaya çıktı. Panathiniakos ile UEFA Kupası'nda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, PAOK ve Atromitos ile de Avrupa Ligi elemelerinde kozlarını paylaştı. Söz konusu karşılaşmalarda sarı-lacivertli takım, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 269. karşılaşmasına çıkacak. Bu maçlarda 106 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 55 karşılaşmada berabere kalırken, 108 mücadele ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda sarı kanaryalar, rakip fileleri 365 kez havalandırırken, kalesinde ise 384 gol gördü.

Fenerbahçe'nin, UEFA Konferans Ligi'nde bu sezon en golcü isimleri 6'şar golle Michy Batshuayi ve Dusan Tadic oldu. Takımın bu sezon hücumdaki önemli futbolcularından olan İrfan Can Kahveci, 5 kez gol sevinci yaşadı. Sarı-lacivertlilerin 24 golle tüm kulvarlarda en golcü oyuncusu olan Bosna Hersekli Edin Dzeko da 4 gollük katkı sağladı.

Fenerbahçe ile Olympiakos arasında saat 22'de oynanacak müsabakada Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler düdük çalacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan, Tadic, Dzeko.

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Ntoi, Carmo, Ortega, Iborra, Chiquinho, Jovetic, Podence, Fortounis, El Kaabi.