Milyonlarca kişi, Fenerbahce-Olympiakos maçının sonucunu merakla bekliyor. Türkiye'nin Avrupa'daki tek temsilcisi Fenerbahce, çeyrek finalde Yunan Olympiacos ile eşleşti. Fenerbahce ilk maçta deplasmanda 3-0 geriye düşse de attığı 2 golle tur umutlarını canlı tutmayı başardı. İlk maç 3-2 sona ererken, Fenerbahçe'nin rövanş maçına nasıl çıkacağı merak konusu olmaya başladı. Peki ya Fenerbahce-Olympiakos berabere kalsa elenecekler mi? FB, Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3.1 yenerse maç uzatmalara gidecek mi? Sporseverlerden sorular gündeme gelmeye başladı. İşte Fener'in bir üst tura yükselmesi için alması gereken sonuçlar...

FENERBAHÇE OLYMPIACO İLE BERABERE KALIRSA NE OLUR?

Feberbach ilk karşılaşmada rakibine 3-2 mağlup oldu. Fenerbahçe turnuvaya beraberlikle veda edecek. Beraberlik Olympiakos takımına fayda sağlıyor. 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 gibi bir beraberlik durumunda ise Fenerbahçe rakibine elenecek.

EĞER FENERBAHÇE OLYMPIACO'yu 1-0, 2-0, 2-1, 3.1 KAZANIRSA MAÇ Uzatmalara Gidecek mi?

Fenerbahce'nin Olympiakos'u yenmesi için rakibini en az 2 farklı golle yenmesi gerekiyor. Maçta F.Bahçe'nin 1 gol öne geçmesi halinde maç uzatmalara gidecek. 15'er dakikalık iki uzatma periyodunda da skor değişmezse, turun galibi penaltı atışlarıyla belirlenecek. 1-0, 2-1, 3-2 durumunda maç uzatmalara gidecek. F.Bahçe'nin 2-0, 3-1, 4-2 gibi skorlarla kazanması halinde tur atlayacak takım sarı-lacivertliler olacak.

TV 8.5 (TV 8 Buçuk) UYDU, YAYIN FREKANSI, TV 8.5 Türksat ayarları TV 8.5 (TV 8 Buçuk) UYDU, YAYIN FREKANSI, TV 8.5 Türksat ayarları

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos ile karşılaşacaklar. Maç 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'de oynanacak. Maç Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda başlayacak.

FENERBACHTE - OLYMPIACOS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Acun Ilıcalı'nın Olympiakos'lu F.Bahçe maçı TV 8 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

Maçın 90 dakikası 1-0 sona erdi ve maç uzatmalara gitti.