FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇ DETAYLARI

Karşılaşma: Konyaspor - Fenerbahçe

Tarih ve Saat: 6 Mayıs, Saat 20:00

Yayın Kanalı: beIN Sports 1

FENERBAHÇE'NİN HÜCUM GÜCÜ

Fenerbahçe, bu sezon etkileyici bir performans sergiliyor. Ligdeki en golcü takımlardan biri olan sarı-lacivertliler, rakip fileleri 89 kez havalandırırken, sadece 31 gol yemiş durumda. Takımın hücum hattında Dzeko, Szymanski, Tadic ve Batshuayi gibi yıldızlar, etkili bir performans sergiliyor.

KONYASPOR’UN HEDEFİ

Konyaspor ise düşme hattından uzaklaşmak için sahaya çıkacak. Ligdeki son maçlarda istikrarsız bir performans sergileyen yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe karşısında çıkış arayacaklar. Cikalleshi, Louka Prip ve Guilherme gibi oyuncular, Konyaspor'un gol yollarında öne çıkan isimleri arasında yer alıyor.

F B K O N Y A 2

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe'de sakatlıklar nedeniyle Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek forma giyemeyecek. İşte İsmail Kartal'ın muhtemel 11'i:

Fenerbahçe muhtemel 11:

Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Maç öncesi her iki takımın da taktiksel tercihleri ve oyuncu performansları büyük önem taşıyor. Futbolseverler, heyecanla beklenen bu mücadeleyi ekran başından takip edecekler.

CANLI İZLE Gaziantep-Karagümrük (18 Mayıs) şifresiz mi, Gaziantep-Karagümrük yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Gaziantep-Karagümrük (18 Mayıs) şifresiz mi, Gaziantep-Karagümrük yayın bilgileri, nereden izlenir?

Fenerbahçe-Konyaspor Maçı İçin TIKLAYINIZ!