Fahriye Evcen'in 38. yaş günü kutlaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ünlü oyuncunun, eşi Burak Özçivit ve çocuklarıyla birlikte pasta üfleme anını paylaştığı fotoğraf, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Fahriye Evcen'in Doğum Günü Kutlaması

Fahriye Evcen'in 38. yaş günü, ailesiyle birlikte kutlandı. Kutlama anına dair bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, pasta üfleme anını takipçileriyle paylaştı. Pastanın devasa boyutu ve ailecek verdikleri pozuyla ilgi çeken fotoğraf, kısa sürede gündem oldu.

Sosyal Medyada Gündem Olan Pasta

Fahriye Evcen'in paylaştığı pasta fotoğrafı, sosyal medyada geniş bir ilgiyle karşılandı. Pasta, hem boyutuyla hem de tasarımıyla dikkat çekerken, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Evcen'in doğum günü kutlamasına dair yapılan bu paylaşım, geniş bir kitle tarafından konuşulmaya başlandı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

Fahriye Evcen 8

Evcen'in Teşekkür Mesajı

Paylaşımın altına bir not düşen Fahriye Evcen, doğum gününün anlamını ve mutluluğunu ifade etti. Dostlarının ve ailesinin desteğiyle geçirdiği anlamlı gün için teşekkürlerini ileten ünlü oyuncu, paylaşımına "Hayatımın en anlamlı doğum günlerinden biriydi. Tüm dostlarım, arkadaşlarım ve çok kalabalık ailem… Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler. Hepinizi çok seviyorum" notunu ekledi.


 

Editör: Havva Andırır