Serik'te trajik olay: Fatih Y. (41), kendisinden ayrılmak isteyen eşi Nursel Y.'yi (38) av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı silahla canına kıydı.

Olay Yeri: Alacami Mahallesi Gökçepınar yolu üzerinde bulunan çiftin arazisi.

Cinayet ve İntihar: Tartışma sırasında Fatih Y., yanında bulunan av tüfeğiyle eşini vurarak öldürdü ve ardından intihar etti.

2024 Kumluca Yağlı Güreşleri hangi kanalda, canlı veren kanallar hangileri, ne zaman canlı Kumluca Güreş Yayınları 2024 Kumluca Yağlı Güreşleri hangi kanalda, canlı veren kanallar hangileri, ne zaman canlı Kumluca Güreş Yayınları

Yakınlarının İhbarı: Fatih Y.'nin intihar etmeden önce yakınlarını arayarak "Hakkınızı helal edin" dediği öğrenildi. Bu ihbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin Tespitleri: Ekipler olay yerine vardıklarında çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Yapılan incelemelerin ardından cenazeler otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ayrılma Kararı ve Psikolog Randevusu: Çiftin daha önce de ayrılık yaşadığı ve yakınları tarafından barıştırıldıkları öğrenildi. Nursel Y.'nin boşanma dilekçesi verdiği, ancak dün bu dilekçeyi geri aldığı ve bugün için psikoloğa gitmek üzere randevu aldığı da belirtildi.

Çocuklar: Çiftin 2'si kız 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

Soruşturma: Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.