Ödemelerin, diğer aylarda olduğu gibi bu ay da ayın 15'inden itibaren başlayacağı açıklandı.

2024 MEMUR VE EMEKLİ ZAM ORANI BELLİ OLDU: EVDE BAKIM DESTEĞİ GÜNCELLENDİ

Kasım evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 2024 evde bakım maaşı zammı ne  kadar olacak? - Son Dakika Ekonomi Haberleri | NTV Haber

Geçtiğimiz Nisan ayında Ramazan Bayramı öncesinde başlayan evde bakım maaşı ödemeleri, Mayıs ayında da devam ediyor. Bu yıl, memur ve emekli maaşlarına yapılan zam oranı da dikkat çekiyor. Evde bakım desteği tutarı da bu zam oranıyla güncellendi.

YÜZDE 49,25 ORANINDA ZAM

Mart ayı evde bakım maaşı sorgulama 2024: Evde bakım parası yatmaya başladı  mı, hangi illere? - Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Tiryakinim şarkısı kime ait, söz ve müziğini kim yazdı? Tiryakinim şarkısı kime ait, söz ve müziğini kim yazdı?

Memur maaşlarına yapılan zam oranıyla birlikte, evde bakım maaşlarına da yüzde 49,25 oranında zam yapıldı. Bu zamla birlikte, evde bakım maaşı alanların aldığı maaş tutarı artmış oldu.

BİRİM MAAŞLARA YAKIN ARTIŞ

Evde bakım maaşı ne kadardır, kaç paradır, kaç TL'dir? Zamlı yeni evde bakım  parası miktarı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yardım programlarının aylık ödemelerinde önemli bir artışın olduğunu belirtti. Bu artışla birlikte, evde bakım yardımı tutarında da dikkate değer bir artış yaşandı. Örneğin, bu yılın ocak-temmuz döneminde 5 bin 97 lira olan evde bakım yardımı, 7 bin 608 liraya yükseldi.