Eurovision heyecanı için geri sayım başladı. Avrupa Yayın Birliği (EBU) ve İsveç devlet televizyonu SVT işbirliğiyle düzenlenecek olan 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö kentinde başlayacak. Türkiye'yi 2003'te birinciliğe taşıyan Sertab Erener, yıllar sonra tekrar Eurovision sahnesine çıkacak. Erener, 9 Mayıs Perşembe akşamı yapılacak olan yarı final öncesi “Everyway That I Can” şarkısını seslendirecek. Türkiye'nin son katılımını 2012 yılında gerçekleştirdiği Eurovision'u izlemek isteyenler, Eurovision 2024 yarı final canlı yayın kanalı bilgilerine yoğunlaştı. Dünya çapında heyecanla beklenen yarışma, Eurovision YouTube canlı yayını üzerinden izlenebilecek. Peki, Eurovision 2024 hangi kanalda ve ne zaman? İşte Eurovision yarı finali için canlı yayın izleme ekranı ve detaylı bilgiler.

EUROVİSİON 2024 YARI FİNAL YAYIN İZLEME EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor

68. kez düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması, bu yıl İsveç'in başkenti Stockholm'de gerçekleşiyor. Yarı final bugün (7 Mayıs) başlarken, diğer yarı final 9 Mayıs'ta, final ise 11 Mayıs'ta Malmö Arena'da yapılacak. Türkiye'nin katılmadığı yarışma, resmi Eurovision Song Contest YouTube kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Sertab Erener'in de sahne alacağı Eurovision 2024 internet yayınıyla takip edilebilecek. İşte, Eurovision canlı yayın izleme ekranı ve ayrıntılı bilgiler.

EUROVİSİON 2024 HANGİ KANALDA?

Eurovision yarı final canlı yayını saat 21.00'de başlayacak. İkinci yarı final 9 Mayıs günü saat 21:00'de ve final ise 11 Mayıs saat 21:00'de düzenlenecek. Eurovision 2024, ülkemizde resmi Eurovision Song Contest YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

EUROVİSİON 2024 CANLI NEREDEN İZLENİR

Eurovision Şarkı Yarışması'nı canlı olarak izlemek için Eurovision Song Contest YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz. Eurovision 2024 Yarı Final Yayın İzleme Ekranı için buraya tıklayabilirsiniz.

SERTAP ERENER SAHNE ALACAK

2003 yılında Türkiye'ye birincilik getiren Sertab Erener, yıllar sonra Eurovision'da yeniden sahne alacak. Erener, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek yarı final öncesi “Everyway That I Can” şarkısını seslendirecek.