Şarkıcı Esra Balamir, Datça'da tatil yaptığı sırada korku dolu anlar yaşadı. Ünlü isim, bir arkadaşının doğum günü kutlaması için bindiği teknede yangın çıkması sonucu büyük bir tehlike atlattı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

664F151F8F2625B53F7Ac3FeKorku Dolu Anlar

Datça'da tatil yapan ve ünlü şarkıcı Demet Akalın ile dostluğu ile tanınan Esra Balamir, yakın bir arkadaşının doğum günü partisi için tekneye bindi. Ancak eğlenceli geçmesi planlanan bu gezi, bir anda korku dolu anlara dönüştü. Tekne aniden alev aldı ve herkes panik içinde kaldı.

664F150C8F2625B53F7Ac3Fa

"Çaresizce İzledik"

Yanan tekneden son anda kurtulan Esra Balamir, yaşanan korku dolu anları şu sözlerle anlattı: “Motor bölmesinden dumanlar yükseldi. Hemen yan tekneden yardıma geldiler. Canımızı zor kurtardık. Cayır cayır yanışını çaresizce izledik. Eşyalarımız da içinde yandı.” Balamir'in bu açıklamaları, olayın ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne serdi.

6665527B5A126249B408F01C

Demet Akalın'dan Sosyal Medyada İsyan

Olayın ardından, Esra Balamir'in yakın arkadaşı Demet Akalın da yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı. Akalın, “Dün bu saatlerde Datça'da tekneleri yandı. Kendileri zor kurtuldu fakat ne hikmetse bir tane söndürme aracı gelmiyor. Göz göre göre kül olmuş tekne. Geçmiş olsun,” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

666552525A126249B408F016

Tatilde Yaşanan Talihsizlik

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen ve tatil fiyatlarının yüksekliği konusunda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Esra Balamir, Datça'daki tatilinde büyük bir talihsizlik yaşadı. Tekne yangını, tatilini kabusa çevirirken, ünlü isim ve arkadaşları büyük bir tehlike atlattı. Balamir’in yaşadığı bu olay, tatilcilere de önemli bir uyarı niteliğinde oldu.

Editör: Mehmet Çetil