Son haberlerde, genç yetenek oyuncu Esra Akpınar'ın özel hayatıyla ilgili merak uyandıran bilgiler gündeme geldi. Başarılı kariyeriyle dikkat çeken Esra Akpınar'ın kim olduğu ve yaşamıyla ilgili detaylar araştırılıyor.

Türk televizyon ve sinemasının genç yeteneklerinden biri olan Esra Akpınar'ın kim olduğu son dönemlerde oldukça merak ediliyor. Oyuncunun takipçileri, kim olduğunu ve yaşını merak ediyor. Son projelerinde adından sıkça söz ettiren Esra Akpınar, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da gündemi sık sık meşgul ediyor. Peki Esra Akpınar kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Esra Akpınar hakkında merak edilen tüm detaylar…

Esra Akpınar 2

ESRA AKPINAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ 

Esra Akpınar, 29 Kasım 1987'de Ankara'da doğmuş ve eğitimini Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuk alanında kendisini geliştirmek için Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne gitmiştir. Türk televizyon ve sinemasındaki başarılı projeleriyle tanınan bir oyuncudur.

Esra Akpınar 3

Keloğlan’ı canlandırdı, Rüştü Asyalı nerede, ne iş yapıyor, yaşıyor mu? Keloğlan’ı canlandırdı, Rüştü Asyalı nerede, ne iş yapıyor, yaşıyor mu?

ESRA AKPINAR NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE? 

Oyunculuk eğitimini ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldı. Kariyerinde Muhteşem Yüzyıl ve Dünyanın En Güzel Kokusu gibi önemli projelerde yer aldı.

Esra Akpınar 1

BİRÇOK FİLMDE OYNADI 

Esra Akpınar, Muhteşem Yüzyıl ve Dünyanın En Güzel Kokusu gibi önemli projelerde yer alarak adından söz ettirdi. Ayrıca, Güldür Güldür Show adlı programda ve sokak röportajlarıyla da geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Genç yaşına rağmen Türk televizyon ve sinemasında önemli bir kariyere sahip oldu.

Esra Akpınar, sokak röportajlarıyla tanınan bir isim olarak ayrıca Güldür Güldür Show programında da yer almıştır.

ESRA AKPINAR, BÜLENT ŞAKRAK'IN SEVGİLİSİ Mİ?

37 yaşındaki oyuncu, 'raymalifalitikoo' kullanıcı adıyla sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Ayrıca, bir dönemin en popüler çiftlerinden biri olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma nedeninin Esra Akpınar olduğu iddia edilmişti. Söylentilere göre, Bülent Şakrak, o dönem eşi olan Ceyda Düvenci'yi Esra Akpınar ile aldattı.