Sancaktepe'de, eski eşini tabancayla başından vurarak ağır yaralayan şahıs, ardından aynı silahla intihar etti.

Olay, 15 Nisan 2024 Pazar günü saat 20.00 sıralarında Sancaktepe Merve Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki Bella Palas Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mehmet B. (53), eski eşi Çiğdem A.'yı (43) düğün salonunda gördü ve yanında bulunan tabancayla Çiğdem A.'nın başına ateş etti. Ardından aynı silahla kendini vuran Mehmet B., kanlar içinde yere yığıldı.

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Çevrede bulunanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Çiğdem A. ve Mehmet B.'yi ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Hastanelerdeki Durumlar:

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çiğdem A.'nın hayati tehlikesi olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. Mehmet B. ise Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

ROBERT FİCO kim, suikaste mi uğradı, öldürüldü mü, sağlık durumu nasıl? ROBERT FİCO kim, suikaste mi uğradı, öldürüldü mü, sağlık durumu nasıl?

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayın ardından başlatılan soruşturmada, Mehmet B.'nin Çiğdem A.'dan boşandıktan sonra onu takip ettiği ve tehdit ettiği öğrenildi.