Esenyurt'ta bulunan Anpa Gross isimli alışveriş merkezinde, bir genç kızın hamburger siparişiyle başlayan olaylar kanlı bir şekilde sonuçlandı. Genç kızın iddiasına göre, hamburgerindeki köftenin pişmemiş olduğunu söyleyerek değiştirmek istemesi, restoran personeli ile arasında başlayan tartışmanın fitilini ateşledi.

30 Nisan toz taşınımı ve yağmur yağacak mı? Çamur bugün yağacak mı? 30 Nisan toz taşınımı ve yağmur yağacak mı? Çamur bugün yağacak mı?

Tartışma Değişim İsteğiyle Başladı

Olay, geçtiğimiz Pazar günü meydana geldi. Restorandan hamburger siparişi veren genç kız, köftenin pişmediğini iddia ederek hamburgeri iade etmek istedi. Ancak restoran personeli, değişim talebini reddedince tartışma başladı. Genç kızın durumu müdüre sormasıyla gerginlik arttı.

Tekme Tokatlı Kavga Kameralara Yansıdı

Tartışma sırasında iddiaya göre restoran personeli genç kıza argo cevap verince olaylar çığırından çıktı. Genç kızın yanındakiler, restoran çalışanını tekme tokat dövmeye başladı. Bu şiddet olayı, alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

AVM Adeta Savaş Alanına Döndü

Yaşanan olaylar sonucunda alışveriş merkezi adeta bir savaş alanına döndü. Polis ekiplerinin müdahalesiyle tarafların ayrılması sağlandı. Ancak bu olay, alışveriş merkezinde büyük bir şok etkisi yarattı. Tarafların şikayetçi olması üzerine polis soruşturma başlattı.