PARİS YAZ OLİMPİYATLARI'NDA KAYKAY | 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda kaykay Doodle oldu: Yaz Olimpiyatları kaç gün sürecek, nereden izlenir? PARİS YAZ OLİMPİYATLARI'NDA KAYKAY | 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda kaykay Doodle oldu: Yaz Olimpiyatları kaç gün sürecek, nereden izlenir?

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un görevinden istifa etmesi, son günlerin en çok konuşulan konularından biri oldu. Peki, Erden Timur neden istifa etti? Ayrılığın perde arkasında neler yaşandı?

174562

Fatih Altaylı'dan Çarpıcı Açıklamalar

Gazeteci Fatih Altaylı, istifa ile ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. Altaylı'ya göre Timur'u Galatasaray'dan koparan asıl neden rakip kulüp başkanının saldırıları değil, kendi kulübü içinden gelenler oldu.

Erden Timur Acikladi Yonetimde Yer Almayacagim

Yönetim Kurulu'ndan Gelen Saldırılar

Altaylı'nın iddiasına göre, Timur'a yönelik ilk saldırılar kulüp içinde bazı yöneticilerden geldi. Bu eleştirilerin arkasında ise yönetim kurulu üyelerinin olduğu öne sürüldü. Başkan Dursun Özbek'in de zamanla bu eleştirenlere katıldığı ve Timur'un istifasını istediği belirtildi.

Çirkin İthamlar ve Kararsızlık

Kulüp içinde Timur hakkında çirkin ithamlar yayılmaya başladı. Bu durum Timur'un moralini bozdu ve istifayı düşünmesine neden oldu. Başkan Özbek ise Timur'un yönetimde kalmasını istiyordu. Hatta Timur'a NEF İnşaat'ın genç patronuna yönetimde yer almasını teklif etti. Timur ise bu teklifi reddetti.

Forbes Turkiyede Yeniden Sahne Aliyor Erden Timur Patronu Oldu

Kesin Karar: Ayrılık

Tüm bu olayların ardından Erden Timur, istifa kararını verdi. Timur, istifa gerekçesini "Bu kadar karalandığım bir yerde olmam mümkün değil" olarak açıkladı.

Erden Timur Kimdir?

Erden Timur, 1981 yılında Mersin'de doğdu. Lise eğitimini Tarsus Amerikan Koleji'nde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. London School of Economics'te yüksek lisans yaptı.

İnşaat sektöründeki yatırımlarıyla tanınan Timur, Galatasaray A.Ş.'de Başkanvekilliği görevini de üstlendi. 43 yaşında olan Timur, evli ve 2 çocuk babası.

Editör: Mehmet Çetil