Emre Mor Artık Sarı-Kırmızılı!Süper Lig'in yeni sezon öncesi heyecanı başladı ve ilk transfer haberi geldi: Fenerbahçe'nin milli yıldızı Emre Mor, yeni sezonda başka bir takıma geçiyor. Uzun süredir geleceği merak konusu olan Emre Mor'un yeni adresi nihayet belli oldu. Sarı-lacivertli formayla bir dönem başarılar yaşayan orta saha oyuncusu, önümüzdeki sezon için Fatih Karagümrük'e gidecek.

Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri

Süper Lig'in İlk Transferi: Emre Mor Artık Sarı-Kırmızılı!

Akşam gazetesinin aktardığı habere göre, Fenerbahçe'de sözleşmesi bulunan ancak yeni sezon planlarında yer almayan Emre Mor'un, Fatih Karagümrük'e transferi büyük ölçüde kesinleşti. İzmir ekibi, Süper Lig'de kalıcı olabilmek için deneyimli oyuncuları kadrosuna katmayı hedefliyor ve Emre Mor'u bu hedef doğrultusunda transfer etmeye karar verdi.

Emre2Emre

Emre Mor'un, Fenerbahçe kariyeri boyunca gösterdiği performans da dikkate alındığında, Fatih Karagümrük için önemli bir kazanç olacak. 27 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli forma altında 49 resmi maçta 6 gol atarken, 5 de asist yapma başarısı gösterdi. Bu performansıyla takımına skor katkısı sağlayan Emre Mor, yeni takımı için de aynı etkiyi yaratmayı hedefliyor.

Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor ve Emre Mor'un artık sarı-kırmızılı formayı giyeceği kesinleşmiş durumda. Süper Lig'in ilk transferi olan Emre Mor'un Fatih Karagümrük'e katılmasıyla, ligdeki takımlar arasındaki rekabet daha da kızışacak gibi görünüyor.


 

Editör: Havva Andırır