2024 DASK ödemesi ne kadar, Konut sigortası kaç TL, m2 fiyatları ne kadar oldu? 2024 DASK ödemesi ne kadar, Konut sigortası kaç TL, m2 fiyatları ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son açıklamaları ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun işaret ettiği İstanbul mitingi öncesinde, emeklilere yönelik seyyanen zam beklentileri artmış durumda. Ocak 2024'te yapılan emekli maaşı zammının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere daha fazla gelir sağlanacağı yönündeki sözleri, ek zam taleplerini güçlendirdi.

Emekli maaşlarının en düşüğünün 10 bin lira olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu miktarın özellikle emeklilerin ve ailelerinin geçimini sağlamak için yetersiz olduğunu ifade etti. Devletin ve milletin daha fazla çalışarak elde edilen gelirden emeklilere daha fazla ödeme yapacağını belirtti. Bu sözler, emeklilere ek zam yapılacağı beklentisini artırdı.

Ancak, resmi bir açıklama henüz yapılmadığından, emeklilere seyyanen zam yapılıp yapılmayacağı kesin olarak bilinmiyor. Seyyanen zam, tüm çalışanlara eşit oranda zam yapılması anlamına gelirken, yüzdelik zamda herkesin maaşına farklı oranlarda zam yapılabilir.

Emeklilere ek zam veya seyyanen zam yapılmasıyla ilgili resmi bir açıklama geldiğinde, bu durumu sizlerle paylaşacağız. Son dakika gelişmeleri ve emeklilere yönelik yapılacak olan her türlü zam haberini takip etmeye devam edebilirsiniz.