"Yasak Elma" dizisindeki Yıldız karakteriyle tanınan Eda Ece, 5 yıldır birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nişanlandığını duyurdu. 20 Haziran'da evlenecek olan çift, sade bir törenle nişanlandı.

BUĞRAHAN TUNCER: BASKETBOL KARİYERİ VE BAŞARILARI

Buğrahan Tuncer, 23 Mart 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. Basketbol kariyerine 2009-10 sezonunda Beşiktaş'ta başladıktan sonra birçok takımda forma giydi. Mersin Büyükşehir Belediye, Eskişehir Basket, Best Balıkesir gibi takımlarda oynayan Tuncer, 2018-19 sezonunda Anadolu Efes'e transfer oldu.

Kariyerinde birçok başarıya imza atan Buğrahan Tuncer, 2011 yılında Polonya'da düzenlenen U18 Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı. 2016-17 sezonunda Eskişehir Basket formasıyla 1. Lig ve Federasyon Kupası şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca 2018 yılında BSL All-Star karşılaşmasında görev aldı.

Anadolu Efes'te oynadığı dönemde Turkish Airlines Euroleague'de üst üste şampiyonluklar yaşayan Buğrahan Tuncer, 2021-22 sezonunda Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde şampiyonluk elde etti. Turkish Airlines Euroleague'de ise Anadolu Efes ile ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Geçtiğimiz sezon Turkish Airlines Euroleague'de Anadolu Efes formasıyla 10 karşılaşmada görev alan Buğrahan, maç başına ortalama 5:35 dakika süre aldı ve 1,3 sayı, 0,6 ribaunt, 0,5 asist ortalamalarıyla oynadı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in nişanlanması, basketbol sahasından gelen bir aşkın evliliğe doğru ilerlediğini gösteriyor. Çiftin 20 Haziran'da gerçekleşecek düğünleri ise merakla bekleniyor.

Beyaz Yaka dizisi Selçuk Işık kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim? Beyaz Yaka dizisi Selçuk Işık kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?