Ünlü oyuncu Ebru Şallı'nın iş insanı eşi Uğur Akkuş ve yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle yargılandıkları davada "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis ve 83 bin 320'şer lira para cezasına çarptırıldı.

Civan Mert dizisi Zeynep kim oynuyor, gerçek adı ne, kimdir? Civan Mert dizisi Zeynep kim oynuyor, gerçek adı ne, kimdir?

Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanıklar katılmazken, taraf avukatları duruşmada hazır bulundu. Mahkeme, sanıkların fikir ve eylem birliği içerisinde hareket ederek müştekiye karşılıksız çek verdiklerini ve ödeme yapmamak için hileli yöntemler kullandıklarını belirledi. Bu kapsamda Uğur Akkuş ve Emre Akkuş'a "nitelikli dolandırıcılık" suçundan hapis cezası ve para cezası verildi.

Sanık Uğur Akkuş'un avukatı, müvekkilinin zararı gidermeye hazır olduğunu ancak uzlaşma sağlanamadığını belirtti. Sanık Emre Akkuş'un avukatı ise müvekkilinin diğer sanık tarafından dolandırıldığını ve suçlamaları kabul etmediğini savundu.

Mahkeme heyeti, her iki sanığı da suçlu buldu ve "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca her iki sanığa da 83 bin 320'şer lira para cezası verildi.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ve yeğeni Emre Akkuş'un "nitelikli dolandırıcılık" suçundan aldıkları ceza, davanın sonuçlanmasıyla netlik kazandı.