Arka Sokaklar'a geri dönen komiser Mesut’tan Serenay Sarıkaya esprisi… Arka Sokaklar'a geri dönen komiser Mesut’tan Serenay Sarıkaya esprisi…

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, son günlerde sosyal medyada trend olan bir konuyla gündemde. Ebru Gündeş'in sır gibi sakladığı kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça'nın ortaya çıkması, hayranlarını şaşırttı. Peki, Ebru Gündeş'in hayatında neler oluyor?

REMZİ GÜNDEŞ'İN İKİNCİ EVLİLİĞİ VE ASLIHAN GÜNDEŞ AKÇA'NIN DOĞUMU

Ebru Gündeş'in babası Remzi Gündeş, Ebru'nun annesiyle yaptığı evlilikten sonra bir kez daha evlenmiş ve bu evlilikten Aslıhan Gündeş Akça adında bir kızı olmuş. Ancak Ebru Gündeş, babasının ikinci evliliğinden olan kız kardeşiyle hiçbir zaman görüşmemiş.

ASLIHAN GÜNDEŞ AKÇA'NIN ÇABALARI VE EBRU GÜNDEŞ'İN TUTUMU

Aslıhan Gündeş Akça, ablası Ebru Gündeş ile iletişim kurmak istemiş ve sosyal medya aracılığıyla birçok mesaj göndermiş. Ancak Ebru Gündeş, kız kardeşiyle hiçbir zaman görüşmemiş ve mesajlarına cevap vermemiş. Bu durum, Ebru Gündeş'in aile hayatındaki karmaşık ilişkileri ve özel hayatındaki sırlarıyla ilgili merakı arttırmış durumda.

BENZERLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKEN İKİ KARDEŞ

Aslıhan Gündeş Akça'nın ablası Ebru Gündeş'e olan benzerliği ise dikkat çekici. Görüntüleri ortaya çıkan Aslıhan Gündeş Akça, ablası Ebru Gündeş'e çok benzemektedir. İkisinin aynı aileye mensup olmaları, görenlerde şaşkınlık yaratmaktadır.

570B77F0C03C0E3C3Cf5F938

Ebru Gündeş'in kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça'nın ortaya çıkması, şarkıcının özel hayatındaki sırların gün yüzüne çıkmasına neden olmuş ve hayranlarını oldukça şaşırtmıştır.