MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 11. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi? MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 11. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi?

Erzurum'un güreş dünyasının sevilen ismi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Fazıl Kishalı'nın babası Dursun Ali Kishalı'nın ani vefatı, derin üzüntüye sebep oldu. Güreş dünyasının efsane isimlerinden olan Dursun Ali Kishalı'nın ölümü, hem ailesini hem de güreş camiasını derinden sarsmıştır.

Bir Güreş Efsanesi: Dursun Ali Kishalı

Dursun Ali Kishalı, sadece Prof. Dr. Necip Fazıl Kishalı'nın babası değil, aynı zamanda güreş dünyasının önemli isimlerinden biriydi. Uluslararası Güreş Hakemi Yusuf Sadri Kishalı'nın da babası olan Dursun Ali Kishalı, güreş camiasında iz bırakan bir kişiliğe sahipti. Onun vefatıyla, Erzurum güreş dünyası büyük bir kayıp yaşamıştır.

Dursun Ali Kishalı Neden Öldü?

Emekli akademisyen Prof. Dr. Mehtap Uysal (58), Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Fakültemiz Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Değerli Hocamız Prof. Dr. Mehtap Uysal vefat etmiştir.

Dursun Ali Kishalı'nın Cenazesi Ne zaman? 

Dursun Ali Kishalı'nın cenazesi, 10 Haziran 2024 Pazartesi günü, öğle namazının ardından Narmanlı Camii'nden sonsuz istirahatgahına uğurlanacak. Bu üzücü gün, hem ailesi hem de sevenleri için büyük bir acıya işaret etmektedir.

Editör: Havva Andırır