Denizli'de sosyal medya üzerinden fiyat ve randevu alarak gittiği güzellik merkezinde 7 saatlik işlem yaptıran bir kadın, 25 bin liralık hesabı ödemek için para çekme bahanesiyle ticari taksiye binerek ayrıldı. Kadının rahat tavırları ise dikkat çekti.

Yayın akışı 30 Nisan, Tv’de Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV bugün hangi diziler var? Yayın akışı 30 Nisan, Tv’de Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV bugün hangi diziler var?

İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kadının, işletmeye girerek boş koltuğa oturması ve beklemesi görülüyor. 7 saat süren işlemlerin tamamlanmasının ardından kadın hiçbir şey demeden işletmeden ayrılarak gelen ticari taksiye bindi.

Olayın 12 Nisan’da meydana geldiğini ifade eden işletme sahibi Bahar Sağun, müşterilerini kendilerine sosyal medya üzerinden ulaştığını ve 25 TL olarak fiyatta anlaştıklarını belirtti. Sağun, kadının salona geldikten sonra istediği saçı seçtiğini ve işlemlere başladıklarını kaydetti. Kadının işlem esnasında kafasını telefondan hiçbir şekilde kaldırmadığını, oyun oynadığını ve işletmeyle iletişim kurmadığını ifade etti.

Sağun, işlem bitmesine yakın bayana ödeme yöntemini sorduklarında "Arkadaşlarım parayı getirecek" dediğini ve güvendiklerini söyledi. Ancak kadın hiçbir şey demeden gelen taksiye bindi. Taksiye doğru yönelen kadının parayı alıp geri getireceğini düşündüklerini belirten Sağun, ancak taksiye bindiği an taksicinin durmasını istediklerini ve parayı ödemediğini söylediklerini aktardı.

Taksicinin durmasının ardından taksiden inen iki adamın üzerlerine yürüdüğünü ve parayı çekip getireceğini söylediklerini belirten Sağun, "Biz inanmadık ama adamlar 'Biz kefiliz' dediler. Kadın bize 'Çantam var içeride' dedi. Çantası var ama içi bomboş. Kefil olarak burada kalan adamlar sonra 'Biz bayanı tanımıyoruz' dediler. Bu kadının bulunmasını istiyoruz. Diğer meslektaşlarıma uyarıyorum. Lütfen dikkat etsinler. Bu olaydan sonra başka arkadaşlarla görüştüğümüzde aynı kadının başka bir saç kaynak merkezine de aynısını yaptığını öğrendik. Bunun önüne geçilmesini istiyorum. 25 bin TL zararım var emeğimizin karşılığını bekliyoruz" şeklinde konuştu.