Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı'nda sabah saatlerinde yaşanan dehşet veren kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Eyüp Y. yönetimindeki 20 ALT 897 plakalı SUV aracın 4 yayaya çarptığı anlar, saniye saniye kaydedildi.

KAZA NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Eyüp Y., Ulus Caddesi'nden Fevzi Çakmak Bulvarı'na dönüş yaparken kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmek isteyen Sıla Cesuroğlu'nu son anda fark etti. Yayaya çarpmamak için yaptığı manevra sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce Sıla Cesuroğlu'na ardından da işe gitmek için servis aracı bekleyen Afganistan uyruklu Hamid Deghani, Muhammed Abduli ve Seyhram Huseyni isimli işçilere çarptı.

Marmara Denizi'nde 4.1 Büyüklüğünde Deprem! İstanbul ve Birçok İlde Panik! Marmara Denizi'nde 4.1 Büyüklüğünde Deprem! İstanbul ve Birçok İlde Panik!

KAZANIN ŞİDDETİ

SUV araç, çarptığı 3 kişiden ikisini altına alarak taksi durağına daldı. Kazada, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırılan 4 yaralıdan 2’sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATIYOR

Kazayı gören bir taksi şoförü olan Mustafa Çakır, kaza anını şöyle anlattı: "Sabah servis bekleyen vatandaşlar vardı. Ben duraktan çıkıp arkaya geçtiğim esnada kazanın sesini duydum. Araç durağa çarptı. O anda yaralılara müdahale ettik, 112’ye ihbarda bulunduk. Yaralılardan ikisinin durumu ağırdı. Araç ışıklarda bekliyordu. Yaya yolun karşısına koşuyor. Yayayı fark edememiş sanırım. Işıklardan geçtikten sonra yayaya çarpmamak için hamle yaptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek durağa giriyor."

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler de incelenerek olayın detaylarına ışık tutulmaya çalışılıyor.