Efe Önbilgin Kimdir Kaç Yaşında Mesleği?

Ünlü manken Deniz Akkaya'nın kızının babası olan Efe Önbilgin, medya sektöründe etkili bir kariyere sahip bir isim olarak bilinmektedir. Medya dünyasında genel müdür olarak görev yapan Önbilgin, CNN Türk ve TNT kanallarında çalışmıştır. Doğum yeri ve tarihi hakkında net bilgi bulunmasa da, kariyeri boyunca medya sektöründe önemli bir figür olarak tanınmıştır.

Efe Önbilgin Kiminle Evli Kaç Çocuğu Var?

Deniz Akkaya ile olan evliliğiyle de bilinen Efe Önbilgin'in, 2009 doğumlu kızı Ayşe'nin babası olduğu bilinmektedir. Ancak çift, 2010 yılında boşanmış ve ayrı yollarına gitmiştir.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Efe Önbilgin Olaylar ve Mahkeme Süreci

Son zamanlarda Deniz Akkaya'nın kızıyla yaşadığı olaylar gündeme bomba gibi düşmüştür. Kızının babası Efe Önbilgin, devlet koruması talebiyle Aile Mahkemesi'ne başvurmuş ve bu durum kamuoyunun gündemine oturmuştur. Akkaya'nın kızıyla yaşadığı anlaşmazlıklar, iletişim yasağına kadar varmış ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın müdahalesiyle son bulmuştur. Önbilgin'in, kızı ve kendisi için korunma talebinde bulunması üzerine mahkeme, Deniz Akkaya'ya bir ay boyunca Önbilgin ve kızıyla iletişim kurmaması yönünde karar vermiştir.

Editör: Murat Serdar Yıldız