Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin'in annesi hakkında ortaya attığı iddialar, medyanın gündemine bomba gibi düştü. Önbilgin'in, annesi Deniz Akkaya tarafından fiziksel ve duygusal şiddete maruz kaldığı yönündeki açıklamaları, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ancak bu karmaşık olaya bir başka ünlü ismin dahil olması, olayın boyutlarını daha da genişletti. Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun adının bu olaya karıştığı iddia edildi ve Deniz Akkaya ile kızı Ayşe arasındaki ilişkiye yeni bir boyut kazandırdı.

Deniz0

Akkaya'nın, kızıyla ilgili yaşananları duyurduğu sosyal medya paylaşımlarında Sivrioğlu'nun adının geçmesi, olayı daha da çarpıcı hale getirdi. İddiaya göre, Akkaya'nın eski eşi Efe Önbilgin, kızı Ayşe ile görüşmesi için Somer Sivrioğlu'nu devreye soktu. Bu gelişmeler, olayın içindeki ünlü isimlerin sayısını artırdı ve kamuoyunda büyük merak uyandırdı.

Deniz Akkaya ile Somer Sivrioğlu Arasında Gerginlik

Somer Sivrioğlu'nun sessizliğini korumasına rağmen, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşım, olayın daha da ilginç bir hal almasına neden oldu. Sivrioğlu'nun paylaşımında yer alan ifadeler, dikkat çekiciydi ve konuya dair daha fazla spekülasyon yapılmasına neden oldu.

Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi Deha dizisinin Kargası Taner Rumeli Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Taner Rumeli'nin Hayatı ve Biyografisi

Bu olayın detayları, medya ve magazin dünyasında geniş yer buldu. Akkaya'nın kızıyla yaşadığı ilişkiye dair ortaya attığı iddialar, toplumda büyük bir tartışma yarattı ve insanların farklı görüşlerini dile getirmesine neden oldu. Somer Sivrioğlu'nun adının da bu olaya karışmasıyla birlikte, kamuoyu bu konuda daha fazla bilgi edinmek ve gerçeği öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Somer Şef-1

Somer Şef, paylaşımında şu ifadeleri kullandı

İnsan hep bilmediğinden değil ya... Bazen de bildiğinden susar. Edep bilir, susar. Sabır bilir, susar. Saygı bilir, susar. Sevgi bilir, susar. Bazen de anlayanı olmadığını bilir, susar.

Editör: Havva Andırır