Deniz Akkaya'nın son dönemdeki yaşadığı hukuki süreçler magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Eski manken, kızı Ayşe ve eski eşi ile olan mahkeme süreçleriyle sıkça haberlere konu olmuştu.

Kuvette Poz Veren Deniz Akkaya C

Ancak şimdi yeni bir iddia ve hukuki bir süreçle daha gündeme geldi. Sosyal medya fenomeni Miray İpekler, Deniz Akkaya'yı sosyal medya üzerinden hakaretle suçladı ve bu doğrultuda şikayette bulundu.

Kasli Vucuduyla Olay Olmustu Ist

İpekler, Akkaya'nın kendisini "escortluk yapmakla" suçladığını iddia etti ve bu iddiaların sosyal medyada yayılmasının ardından hukuki adımlar attı.

728Xauto (1)-2

İpekler, yaşadıklarını medyaya yansıtarak Akkaya hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

Denizakkaya15

Başsavcılık da Akkaya hakkında "hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlattı. Ancak Akkaya, savcılığın çağrılarına rağmen ifade vermeye gitmedi ve bu durum üzerine hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Deniz Akkaya 1763786

İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği de bu karar doğrultusunda Akkaya'nın ifadesinin alınması için yakalama kararı çıkardı.

137237-1

Bu süreç, Deniz Akkaya'nın medya ve sosyal medya üzerinden yaşadığı hukuki ve kişisel mücadeleleriyle dikkat çekiyor.

728Xauto-14

İpekler'in suçlamaları ve başlatılan hukuki süreç, Türkiye'nin magazin ve sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu.

-62

Akkaya'nın bu süreçteki adımları ve hukuki durumu, ilerleyen günlerde daha fazla tartışma ve haber konusu olmaya devam edeceğe benziyor.

Deniz Akkaya 40Indan Sonra Azani-1

Ünlü oyuncu Tekin Temel kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Tekin Temel neden öldü, hastalı neydi? Ünlü oyuncu Tekin Temel kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Tekin Temel neden öldü, hastalı neydi?

Gr I N52 Bv V Uic Ierqs4Ey2W6 C9 C62820 F6 B4 C B184 B6 F E2 F A A653 C F D

1678345069 Denisd

Deniz Akkaya Eski Esi Efe Onbilg

Denizkapak Ya Qs Cover

Editör: Ali Çakar